Over ons

Voor een betere jij

Even kennis maken

Samen bouwen aan gezonde gewoontes.

Wat ontzettend leuk dat je House of Sups gevonden hebt! Wij zijn er om jou te helpen de juiste vitamines en voedingssupplementen te vinden en gemakkelijk te bestellen. Zo maken we het bouwen van gezonde gewoontes eenvoudig en leuk. Samen werken aan een betere jij!

Verantwoord

We gaan verantwoord om met onze klant en de planeet. Dit zie je terug in onze producten en hoe we deze bij jou bezorgen.

Kwaliteit

We staan voor kwaliteit in alles wat we doen. Van ons zorgvuldig samengesteld assortiment tot het persoonlijke advies van onze gezondheidsexperts.

Gemakkelijk

We maken gezondheid gemakkelijk. je vind gemakkelijk je product. En kom je er even niet uit? Ons team staat klaar om je te helpen!

Wij maken House of Sups

Ontmoet het team

Matthijs

Naast de vele uren die ik aan House of Sups besteed ben ik ook vader van 3 jonge kinderen, waaronder een tweeling van 9 maanden. Dus lange dagen en weinig slaap gaan hand in hand. Daarnaast probeer ik ook 2 a 3 keer per week te sporten om mijn energie en gezondheid op peil te houden. Mijn moeder heeft me het gebruik van supplementen van kleins af aan bijgebracht en hier ben ik nooit meer mee gestopt. Een gewoonte die ik ook voortzet bij mijn kinderen met vitamine D druppels voor de kleintjes en kinder multi's voor mijn dochter van 4.

Matthijs's Sups:

  • Multi vitamine man: voor mij de basis
  • Omega-3 capsules: Ik overweeg over te stappen naar vegan capsules met algenolie
  • Ijzer: Ik neem ijzer slecht op en neem dit supplement als ik veel sport of lang weinig slaap
  • Vitamine B12: Omdat ik voor 95% vegetarisch eet

Rick

Ik ben één van de oprichters van House of Sups. Het bouwen van de beste supplementen webshop van Nederland vergt lange en drukke werkdagen. Daarnaast hou ik van fitness, en ben dus vaak in het krachthonk te vinden. Goed herstellen en voldoende energie zijn daarom erg belangrijk voor mij!

Rick's Sups: Vitamine d • Omega-3 • Magnesium • Zink

Dane

Ik houd er van om altijd bezig te zijn! Achter het bureau zorg ik dat de webshop er elke dag een stukje beter uit ziet. Overdag verdiep ik me graag in het ondernemerschap en ’s avonds houd ik nog wel eens van een feestje ;) Soms is dat niet altijd even leuk voor de gesteldheid, maar wel een goede reden voor wat extra Vitamine C!

Dane's Sups: Vitamine C • Magnesium

Femmy

Ik werk mee aan de marketing bij House of Sups. Ik hou ervan om buiten en in beweging te zijn. Sinds een jaar ben ik dan ook (fanatiek) aan het hardlopen, met als doel mee te doen aan de marathon van Rotterdam. Supplementen helpen mij bij het herstel en dragen bij aan een fit gevoel.

Femmy's Sups: Vitamine B12 • Vitamine D • Magnesium

Pablo

Als developer houd ik me bij House of Sups bezig met het bouwen van software om het meeste uit productinformatie te halen. Door productdata beter in te zetten maken wij het makkelijker om een passend product te vinden. Daarnaast speel ik graag piano en luister ik altijd naar muziek. Door lange dagen achter een scherm zie ik vaak weinig zonlicht, wat ik compenseer door het gebruiken van supplementen.

Pablo's Sups: Multivitamine • Vitamine D